Verkoopvoorwaarden en privacy policy

Privacy Policy

Kiki Decoration respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Kiki Decoration zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Kiki Decoration gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het winkelen bij Kiki Decoration zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
  • Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van uw bestelling.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

Kiki Decoration verkoopt uw gegevens niet
Kiki Decoration zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Kiki Decoration dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Verkoopvoorwaarden

1) Toepasselijkheid

1.1 Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

1.2 Op deze voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

1.3 Door het doen van een bestelling op onze webshop aanvaard u onze voorwaarden.

1.4 Op alle afbeeldingen en teksten geldt het copyright van Kiki Decoration. Geen van de foto’s, afbeeldingen of teksten mag zonder schriftelijke toestemming van Kiki Decoration worden overgenomen voor commercieel gebruik.

2) Prijzen artikelen / verzendkosten

2.1 De vermelde prijzen gelden per stuk in Euro.

2.2 De vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

2.3 De BTW percentages verschillen per productgroep: bloemen en versproducten 6%, overige producten 21%.

2.4 Kiki Decoration behoudt zich het recht voor prijzen te wijzigen op elk gewenst moment.

De geplaatste bestellingen worden tegen de prijs geleverd conform de bevestiging.

2.5 Op alle leveringen wordt een bijdrage in de bezorgkosten berekend.

3) Het plaatsen van bestellingen.

3.1 De koper is verantwoordelijk voor de informatie die hij invoert bij het plaatsen van een bestelling : als de gegevens van de bestemmeling niet correct worden ingevoerd, kan de verkoper niet verantwoordelijk gesteld worden voor de    niet-levering.

3.2 Bestellingen zijn alleen definitief als ze bevestigd zijn door de betaling van de koper.

3.3 De koper kan zijn bestelling niet annuleren of veranderen en betaalde sommen zullen niet terugbetaald worden.

3.4 Het aanbod aan producten is beperkt tot de beschikbare voorraad. In het geval een voorraad uitgeput is, heeft de verkoper het recht om een product te leveren met dezelfde eigenschappen wat volume en kwaliteit betreft.

4) Betaling

5.1 Leveringen geschieden uitsluitend na een betaling per online bankoverschrijving (Ideal) bij bestellingen op onze webshop.

5.2 U krijgt automatisch na het betalen op de webshop een bevestiging.

5.3 Bij bestellingen op factuur brengen wij u € 2,50 administratiekosten in rekening.

 

5) Reclame

7.1 Wij doen ons uiterste best u de beste kwaliteit op tijd te leveren.

Mocht de levering niet aan uw verwachting voldoen, verzoeken wij u binnen dit meteen te melden bij ons.

Kiki Decoration staat geregistreerd bij de KvK te Groningen nr.01134194 

BTW nr.  NL002438101B19

 

© 2015 - 2021 Toko Kiki | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel